Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 4 - 16 oktober 2017
Download het Bakske in PDF hier

Eetcantus
Maandag 16 Oktober | 21u30 | Waaiberg

Ben je een eerste- of tweedejaars en zing je graag eens een liedje met een hele boel leuke mensen? Neem dan maandag 16 oktober deel aan de EeT Cantus. Op deze cantus, enkel bestemd voor eerste- en tweedejaars, zullen verschillende versnaperingen aanwezig zijn. Twijfel dus niet en kom de week inzetten met enkele leuke liedjes, lekkere biertjes en een hele hoop vrienden.

Schaak- en Wiestoernooi
Dinsdag 17 Oktober | 19u30 | ESAT B91.100/B91.200

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert VTK cultuur ook dit jaar weer een schaaktoernooi! Kom je bewijzen en wie weet word jij wel de nieuwe schaakkoning(in) van VTK! Toch niet zo’n een fan van schaken? Niet getreurd! Dit jaar zal er tegelijkertijd voor de eerste keer ook een wiestoernooi gehouden worden! Speel jij de anderen graag in de miserie, dan is dit zeker iets voor jou!

BR Launch 2
Donderdag 19 Oktober | 18u00 | TTI

Donderdag 19 oktober vindt exclusief voor de laatstejaars de tweede BR Launch plaats. Op het programma staan acht interessante bedrijfspresentaties en een cocktailworkshop samen met bedrijfsvertegenwoordigers. Hiernaast voorzien wij een toffe receptie met gratis broodjes.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2016-2017 Vlaamse Technische Kring VZW