Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 11 - 14 mei 2017
Download het Bakske in PDF hier


Revanche von den West-Vloamink. Huh denk je nu bij jezelf? Neem maar het bakske er eens bij en je zult het wel verstaan! Geniet nog van je voorlaatste week en je laatste bakske dit jaar en veel succes met de examens!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Barbecue
Maandag 15 mei | 19u00 | Theokot

Beste Matjes tis eindelik were dienen tied van tjoare, de zomer ister weer! Nui dawe weer kunnen genietn van de zunne en de wufkes me kurte roksjes die zich door oes Arenberg Park verplaatsn, ist were tied voor een traditie in eren te houden: De Theokot BBQ. Twiffelt zekr niet te lange want de ploatsen zin beperkt!!!

Finale Cantus
Dinsdag 16 mei | Deuren 20u00 - Io Vivat 20u30 | Waaiberg

Helaas, 't ende van tjoare is in zicht. Maar voor da widdr proberen oes semester te reddn, goan we nog ne keer helemalle von tpadje ip de FINALE CANTUS. Ip de latste cantus van tjoar zuppen we een speciaal bierke, namelijk 'Kasteel Rouge'. Benieuwd naar wadda we nog allemal in petto ebbn voor joe? Mis ton deze latste kans op gezelligheid, zang en goe bier zeker nie! De verkoop begint disendagmiddag 9 mei in het Theokot en zal elke noene plaatsvindn tot uitverkwop.

Member raising event IAESTE
Woensdag 17 mei | 12u30 | BOKU 03.20

Zoek je een nieuwe uitdaging voor volgend jaar? Zin om deel uit te maken van een dynamische, toffe bende? Zou je graag werkervaring opdoen in het buitenland in de zomervakantie? Dan is IAESTE misschien iets voor jou! Kom woensdag naar ons member raising event en ontdek meer! Schrijf je in en we zorgen voor een gratis broodje!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2016-2017 Vlaamse Technische Kring VZW