Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 11 - 7 mei 2017
Download het Bakske in PDF hier


Zoals elke week een pracht van een bakske speciaal voor jullie. Het laatste Bakske dat ik in mijn VTK carriere zal maken. Veel succes nog in je verdere leven, lief Bakske, ik zal je missen.

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Winetasting
Maandag 08 mei | 20u00 | Aula Jean Monnet

Drink je af en toe wel eens graag een wijntje en zou je graag meer te weten komen over deze godendrank? Dat kan! Maandagavond 8 mei geeft professor Mario Smet een uiteenzetting over wijn en al haar geheimen, gevolg door een tasting.

Faxcultair debat Rectorsverkiezingen
Maandag 08 mei | 19u00 | Aula van de Tweede Hoofdwet

Tijdens het facultair congres worden de kandidaat-rectoren aan jullie voorgesteld. De standpunten van beide kandidaten worden overlopen en vergeleken met onze facultaire standpunten. Na een discussie kunnen jullie dan je stem uitbrengen. Als afsluiter is er nog een gezellige receptie.

Champions League Live
Woensdag 10 mei | 20u30 | Theokot

Omdat sport niet altijd vermoeiend en zwaar moet zijn organiseren we woensdag 10 mei een Champions League avond in het Theokot! Na de klinkende 3-0 overwinning van Real Madrid zijn we benieuwd of Atl├ętico toch nog iets kan terugdoen en doorstoten naar de finale! We zenden deze wedstrijd op groot scherm uit, en pintjes zijn te verkrijgen aan de schamele prijs van 50 cent! Ook voor de hongerigen voorzien we de nodige (party)snacks, om die kilootjes op peil te houden!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW