Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 9 - 24 maart 2017
Download het Bakske in PDF hier


Deze week onder andere op het programma: Pizza Party en comedy avond met Xander De Rycke!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Comedy avond: Xander De Rycke
Dinsdag 25 april | Deuren: 19u Start: 20u | Grote Aula MTC

We beginnen het tweede deel van dit semester al lachend! Voor de luttele prijs van 2 euro (lid), 3 euro (niet-lid), of 4 euro (kassa) kan je genieten van een schitterend optreden van Xander De Rycke. De Comedy Night gaat door op dinsdag 25 april in de Grote Aula van MTC. We gaan van start om 20 uur. De deuren gaan open om 19u00. Wees op tijd voor een goed plaatsje. Inschrijven kan via on.vtk.be/comedynight

Pizza Party!
Maandag 24 april | 22u00 | ‘t ElixIr

Een week na ons legendarische ballenbadfeestje, is het dinsdag 24 april alweer tijd voor ons volgende knaller! Fakbar ‘t ElixIr presenteert met trots de 2e editie van onze Pizzaparty! GRATIS stukken pizza en wijn aan zeer democratische prijzen!

12 urenloop Gent
Woensdag 26 april | 13u00 | vertek station Leuven

Deze week is het zover voor onze vriendjes van VTK Gent. Nadat ook zij vorig jaar een zeer nipte tweede plaats op de lokale sportkotters hebben moeten slikken, zijn wij vastbereid om dat dit jaar te voorkomen. Uiteraard moeten we daar weer de hulp van ‘s Leuvens snelsten voor inroepen. Zat jij tussen onze lopers op de 24 urenloop dit jaar en ligt 300m je beter dan 500m? Of kan je er maar geen genoeg van krijgen om die sportkotters de grond in te boren? Twijfel dan niet om je in te schrijven om mee te gaan naar Gent (on.vtk.be/12urenloop)! Uiteraard wordt de avond ook afgesloten in de plaatselijke fakbar.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2016-2017 Vlaamse Technische Kring VZW