Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 5 - 13 maart 2017
Download het Bakske in PDF hier


Deze week is het Kanweek! Kom de MexiKAN sfeer opsnuiven op de verschillende activiteiten!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Kanweek: Mexicaanse Eetavond
Maandag 13 maart | 17u30 | Theokot

Maandag laten we jullie tegen zeer democratische prijzen een stukje Mexico proeven. Trump heeft de grenzen nog niet dicht gegooid, wellicht een laatste kans op al dit lekkers! We bieden Chili con/ sin carne of kip met groentjes aan voor een belachelijk lage prijs van €3! Beide worden geserveerd met rijst, zure room en een burrito. Ook kan je nacho’s bestellen met guacamole en salsa voor €1 dus kom er zeker van profiteren vooraleer die muur er helemaal staat! Inschrijven kan via de inschrijvingslink op het fb event! Plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij.

IFR Finale
Maandag 13 feb | 19u30 | Het Depot

Het is eindelijk zover! De vijf fi nalisten van de InterFacultaire Rockrally zullen op 13 maart het podium van Het Depot (Martelarenplein 12, vlakbij het station van Leuven) beklimmen om elk met een set van 30 minuten de professionele jury en het publiek te overtuigen van hun talent. Kom dus allemaal op jullie favoriete band stemmen en bepaal mee wie de InterFacultaire Rockrally 2016-2017 wint! Deuren gaan open om 19u, waarna de line-up wordt aangekondigd om 19u30. De eerste band begint om 20u aan hun set!

Kanweek: Open Podium Night
Woensdag 15 maart | 20u00 | Theokot

Heb jij een geheim talent dat je met de wereld wil delen? Kan je zingen als Ed Sheeran, gitaar spelen als Ed Sheeran of ben je Ed Sheeran? Of ben je eerder een heuse moppentapper die tegelijk ook nog kan tapdansen? Kom dan zeker naar onze Open podium night (inschrijven kan via de link op het fb event)! Alle actjes zijn toegelaten, niets is te zot, zolang je maar plezier maakt op dat podium. Ook de toeschouwers zullen zich niet vervelen: naast hapjes en drankjes aan spotprijzen zullen er ook drankspelletjes aanwezig zijn. Tot dan!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2016-2017 Vlaamse Technische Kring VZW