Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be.

HTML-Bakske - 3 december 2012
Download het Bakske in PDF hier


Sinterklaas kapoentje, leg wat in mijn schoentje, leg wat in mijn laarsje, danku Sinterklaasje!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Booze en Blues

Wie er vorig jaar bij was hoeft al lang niet meer overtuigd te worden: de mannen van de Cotton3 Bluesband brengen bluesmuziek van de bovenste plank. Ook dit jaar zullen ze op onze Booze ‘n Blues avond de muziek voor hun rekening nemen. Bovendien hebben we een selectie zware bieren uitgezocht waar iedereen zijn gading in vindt. Heb je dus zin in een gezellige avond, op sfeer gebracht met live bluesmuziek en onder het genot van een paar zware biertjes? Kom dan op 6 december vanaf 21u30 naar de Waaiberg. Inkom is €2/€3, te betalen aan de kassa.

Landgraaf

Nu de eerste koude in het land is en iedereen al reikhalzend uitkijkt naar de skireis, nemen wij je nu al mee naar de sneeuw. Samen met onze vriendjes van Apolloon gaan we skiën in Landgraaf op woensdag 12 december. We vertrekken om 18u00 aan parking Bodart. Inschrijven kan elke middag in het Theokot. Leden betalen € 19, niet-leden € 24, materiaal nog apart te huren.

Battle of the Sexes

Hopelijk zijn jullie allemaal goed uitgeslapen na dit weekend, want deze week vliegen we er weer tegenaan. Happy Hour op zondag, International party dinsdag en Battle of the Sexes woensdag! Jawel deze woensdag feesten we samen met de mensen van KLA in onze fakbar. We maken er ook ineens een wedstrijd van om te zien welke kring er het beste kan drinken en wie het meest origineel gekleed is in het thema. Kom dus maar af en laat ziet wat VTK allemaal kan want we feesten die avond in het thema van piloot en airhostess!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Je kan je op deze pagina uitschrijven.

© 2012-2013 Vlaamse Technische Kring VZW