Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 1 - 13 feb 2017
Download het Bakske in PDF hier


Een nieuw semester, een nieuw Bakske!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Ladies night
Maandag 13 feb | 22u00 | ‘t ElixIr

De eerste dag van ‘t nieuwe semester zetten we direct in met een knaller van een feestje! Omdat wij, vrouwelijke burgies en archies, alweer een semester lang in een mannenwereld hebben overleefd, wordt het een feestje toegewijd aan het échte sterkere geslacht! Een ware primeur voor Fakbar ‘t ElixIr: LADIES NIGHT!

Openingscantus 2.0
Dinsdag 14 feb | 20u00 | Waaiberg

Het tweede semester start en dit wil zeggen dat we er weer zijn met de openingscantus. Ben je nog niet helemaal klaar om terug te beginnen na de vakantie? Kom dan op dinsdag 14/02 mee cantussen en de vakantie nog wat verlengen! Verkoop maandagmiddag in het Theokot.

De Afrekening - LAST edition
Donderdag 16 feb | 22u00 | Alma 2

We vliegen er dit semester met een knal in. De Afrekening the party komt voor een laatste keer naar Leuven op donderdag 16 februari. Zak met je vrienden af naar Alma 2 en beleef er het beste feestje van het jaar! Laat de kans niet liggen om nog een laatste keer deel uit te maken van dit legendarische feestje! See you there! Tickets vanaf 13/02 elke middag te koop aan het Theokot, Alma 2 en Alma 3 en elke avond in Alma 2 en Alma 3 (van 18u15 tot 19u15).

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2016-2017 Vlaamse Technische Kring VZW