Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 11 - 5 dec 2016
Download het Bakske in PDF hier


De laatste weken komen er jammer genoeg aan. Hieronder vind je enkele activiteiten deze week en al een vooruitblik naar volgende week. Geniet nog van de laatste activiteiten. En misschien is het toch een goed idee om die boeken al eens van onder het stof te voorschijn te halen ...

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Gold Digger's Party
Dinsdag 6 dec | 22u00 | 't ElixIr

Dinsdag staat de fak in het teken van goud! Met 2 lekkere gouden cocktails, aan 1,00 en 1,50 euro, en een golden shot: Goldstrike aan 1,00 euro!!

International Saint Nicholas Cantus
Dinsdag 6 dec | 20u00 | Waaiberg

The good old man is back in Belgium, and we sure are going to celebrate that! VTK & VRG International are proud to present you our Saint-Nicholas Cantus at the famous Waaiberg! All are welcome, and our wise saint will be there with his Petes by his side. Ticket sales will be at the Theokot from 12h30 until 14h00 this Monday and Tuesday.

De Slimste Ingenieur ter Wereld
Dinsdag 13 dec | 20u00 | MTC Grote Aula

Met als presentator: Bert Kruismans De meest epische VTK quiz van het jaar komt eraan: op dinsdag 13 december om 20u vindt de BV quiz in het thema van De Slimste Mens Ter Wereld plaats. De presentator van de avond is niemand minder dan de enige echte Allerslimste Mens Ter Wereld, Bert Kruismans. Voor slechts €3/4 (L/NL) kan je een hele avond komen quizzen en genieten van de hemelse stem en humor van de heer Kruismans. Inschrijven is verplicht per ploeg van maximaal 4 personen en kan op on.vtk.be/SlimsteIngenieur. Prachtige prijzen, drank en hapjes zullen ook zeker van de partij zijn, dus er is geen reden meer om niet mee te doen!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2016-2017 Vlaamse Technische Kring VZW