Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 9 - 20 nov 2016
Download het Bakske in PDF hier


Op zoek naar een stageplek? Woensdag verzamelen we een rist bedrijven op onze Stagebeurs!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

IFR Voorrondes
Maandag en dinsdag 21 - 22 nov | 19u00 | De Baarr en Jeugdcentrum Vleugel F

Het is eindelijk zo ver, het evenement met het grootste rock- en talentgehalte van heel Leuven is er weer: de Interfacultaire Rockrally! Om die gegeerde finaleplaats in Het Depot te bemachtigen, zullen de bandjes die opkomen voor hun studentenkringen de jury EN jullie moeten overtuigen! Maandag 21 en dinsdag 22 november vinden de voorrondes plaats in respectievelijk De Baarr en Jeugdcentrum Vleugel F. Deuren gaan telkens open om 19u, en de inkom bedraagt slechts €2,5/€2 (met cultuurkaart)! Kom je favoriete band naar de nale stemmen en genieten van de beste muziek uit Leuven! Hou ook het facebook evenement in de gaten voor de line-up van elke avond!

Stagebeurs
Woensdag 23 nov | 17u00 | Foyer 200A

De jaarlijkse VTK Stagebeurs. Het ideale moment om met verscheidene bedrijven te praten over een stage van 3 of 6 studiepunten tijdens de zomermaanden. De combinatie van de beurs met een receptie genereert een informele sfeer waarin je al jouw vragen eenvoudig kan stellen. Een stage is een grote meerwaarde tijdens jouw studies. De theorie wordt omgezet in praktijk en je proeft van de taken van een ingenieur in actie.

Infosessie Praesidiumbr>
Maandag 21 nov | 20u00 | Auditorium de molen

VTK houdt een vrijblijvende infosessie over het praesidium met info over hoe je in een kiesploeg kan gaan. Op deze infosessie zullen verantwoordelijken van VTK vertellen wat het allemaal precies inhoudt. Wil je volgend jaar graag in het praesidium komen, of ben je gewoon benieuwd wat er allemaal achter de schermen gebeurt bij VTK, kom dan zeker luisteren!
De presentatie begint om 20u en achteraf houden we een korte receptie. Tot dan!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW