Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be.

HTML-Bakske - 26 november 2012
Download het Bakske in PDF hier


Deze week doen wij eens lekker niets en laten we het organiseren aan de eerste- en tweedejaars onder leiding van onze fantastische schachtenmeester! Hopelijk heb je goed geslapen dit weekend want deze week mag je echt niets missen!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Air Cargo Challenge

Ben je gefascineerd door alles wat vliegt en ben je praktisch aangelegd? KU Leuven neemt dit jaar weer deel aan de Air Cargo Challenge. Dit is een internationale wedstrijd waarbij de deelnemende teams elk een telegeleid vliegtuigje ontworpen (én bouwen!) dat een zo groot mogelijke last moet kunnen transporteren. Op een finale wedstrijd in de zomer in Portugal wordt dan bepaald welk team het beste vliegtuigje heeft gebouwd. Heb je interesse om mee te doen? Kom donderdag 6/12 om 13u00 naar C300-03.59 (ontwerpstudio A) of mail naar bart.theys@mech.kuleuven.be. Check ook onze website voor meer info: http://www.accleuven.be/ Het ACC-Leuven Team

Kanweek ZorroKANtus

Bekijk al maar eens goed welke lessen ge donderdag gaat missen, want zoals het hoort bij Kanweek is er een prachtige KANtus op woensdag 28/11! Kom lekker nostalgisch doen op, waarachtig, een Zorrocantus in de Waaiberg. Zoals het hoort gaan de deuren open om 20u en wordt het Io Vivat gezongen om 20u30.

Kanweek Karaoke

Gratis inkom en plaatjes à volonté!! Toch niet genoeg lef om zelf de micro te grijpen? Geen nood, want met de shotjes en pintjes die we aan 50 cent per stuk aanbieden, zal ook jij binnen de kortste keren op het podium staan. Maandag 26/11 om 21u00 in het Theokot.

Kanweek Hotdogverkoop

Om eens goed zot te doen, twee hotdogs aan een halve euro!

Kanweek Drankspellekesavond

Zin om je vrienden te vernederen in een spelletje bierpong, ze onder tafel te schaken of dammen, of jeneverzeeslag te spelen? Dan is ‘t Theokot waar je moet zijn voor de drankspellekesavond van kanweek! Ben je eerder aan de passieve kant? Doe dan mee met het pokémondrankspel waar je nog maar eens een keer kunt genieten van die geweldige afleveringen. En dit natuurlijk met gepaste regels om het allemaal nog interessanter en leuker te maken. Allemaal aan een schamele €0,5 per consumptie!

Kanweek: DubbelTD Bal Masqué

Als afsluiter van de kanweek organiseren wij op donderdag 29 november een dubbelTD samen met de Psychologische Kring. Het thema is Bal Masqué, dus zet allemaal een masker op en kom genieten van de muziek van o.a. AlterEgon, Disguised, DJ TJ en James Dibono. Geen masker in je bezit? Niet getreurd, want de eerste 200 krijgen er één gratis! Place to be: Rumba. Inkom: €2/€3 (L/NL). Deuren: 22h.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Je kan je op deze pagina uitschrijven.

© 2012-2013 Vlaamse Technische Kring VZW