Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 6 - 30 okt 2016
Download het Bakske in PDF hier


Met een kapotte stem, stijve spieren en lopende neuzen strompelen we deze week door. Maar treuren zullen we niet ! Want met een mooie tweede plaats, een persoonlijk record, all round winner én beste eetstandje kunnen wij met opgeheven hoofd deze verder. Nogmaals bedankt aan alle lopers en supporters, jullie zijn FANTASTISCH!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

HalloweenTD
Woensdag 03 nov | 22u00 | Alma 2

Halloween is m’n favoriete feest, dan ben ik verkleed als een griezelbeest.
Onder deze beats kan je onmogelijk stil blijven staan. Om eens deftig te griezelen, verwelkomen we jullie in Alma 2. Daar laten we alle mogelijke gedrochten die je je kan inbeelden op jullie los. Van de meest angstaanjagende verpleegsters tot bloeddorstige nerds, je zal ze allemaal tegenkomen. De meer afgrijselijke exemplaren onder jullie zullen eveneens beloond worden met een gratis duoticket voor ons galabal. We verkopen kaarten op maandag 31 oktober en donderdag 3 november, in het Theokot en in Alma 2 en 3 van 12u40 tot 14u. Op donderdag zal er ook nog voorverkoop zijn van van 14u tot 20u in Alma 2.

Career evening
Woensdag 02 nov | 20u00 | TTI: Aula tweede hoofdwet

Je bent op zoek naar werk of een stage. Zelf heb je waarschijnlijk enkele vereisten: interessant, goed betaald, leerrijk, dichtbij. Na het zoeken van vacatures besluit je enkele bedrijven te contacteren. Hoe je hieraan begint leer je in de eerste Career Evening van dit academiejaar, georganiseerd door Volt. Je bent immers niet de enige met vereisten, de HR afdeling van een bedrijf screent sollicitaties. Ze hebben een bepaald beeld van een perfecte kandidaat en gaan op zoek naar applicaties die hen net iets meer interesseren dan de anderen. Belangrijk is dan ook op te vallen, of dit nu m.b.v. een goed geüpdatete LinkedIn pagina, een interessante CV of een uitstekende motivatiebrief is. Zowel voor de hand liggende als minder bekende tips en tricks zie je momenteel misschien nog over het hoofd. Je wilt de job van je leven toch niet aan je voorbij laten gaan?

VTK @ the movies
Vanaf Woensdag 16 nov | 20u00 | Kinepolis Leuven

Attentie aan alle Dreuzels!
Neem de trein op Platform 9¾ en zet samen met VTK en Kinepolis een nieuwe stap in de magische wereld van J.K. Rowling. Kom op 16 november met VTK@Movies naar de PREMIERE van ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ en laat je omverblazen. Tickets voor leden kosten slecht €6, niet-leden betalen €7. Tickets zijn verkrijgbaar in het Theokot op maandag 31 oktober en donderdag 3 november vanaf 12u45.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW