Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be.

HTML-Bakske - 19 november 2012
Download het Bakske in PDF hier


Lokomotion! Binnen een paar dagen veroveren de studenten de stad weer. Waar je ook op kot zit, het feestje zal niet ver weg zijn! Kom maandag ook zeker naar het Theokot want daar zullen naast de gebruikelijke Theokotbroodjes ook fantastische hamburgers en cheeseburgers te vinden zijn!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Inschrijvingen Skireis

Was je weer te laat voor in te schrijven? Twijfelde je nog of je awesomheidsgehalte wel hoog genoeg is om mee te gaan op onze legendarische skireis? Niet getreurd, want inschrijven is elke middag mogelijk in het Theokot. Meer info over de reis zelf, en hoe in te schrijven is te vinden op www.vtk.be/page/skireis/.

Lokomotion

Het is weer bijna tijd voor een van de grootste feestjes van Leuven: Lokomotion met als verpletterend concept: verschillende zalen, verschillende genres muziek, verschillende kringen, 1 inkomticket... Ook dit jaar zal VTK te vinden zijn in Alma 2 samen met Industria, VRG en Politika. Onder andere Peter Luts, Ed en Kim en TLP gaan ons voorzien van vette beats. Kaartenverkoop start deze maandag in het Theokot en ‘t ElixIr.

Laatstejaarsreis

Hallo laatstejaars!! Nog niet ingeschreven voor de onvergetelijke reis naar Mexico? Spurt dan maar snel achter je computer want op 27 november sluiten de inschrijvingen. Heb je nog twijfels of vragen: geen probleem een heel reisteam staat te popelen om je te helpen. Stuur gewoon een mailtje naar reis2013@vtk.be Hopelijk tot dan

Hamburgerverkoop

Maandag nog geen brood in huis gehaald? Is de kaas die je nog van vorige week hebt niet meer zo lekker? Geen nood! Kom maandag naar het Theokot waar je ongetwijfeld je buikje wel zult kunnen vullen met onze hamburgers en cheeseburgers!

Kanweek

Het alombekende kanweek komt er weer aan! Wil jij eens zien wat die eerste- en tweedejaars in hun mars hebben? Ben je al elke jaar aanwezig geweest op de kanweekkaraoke? Of heb je gewoon zin in nog een cantus? Zij bieden het allemaal!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Je kan je op deze pagina uitschrijven.

© 2012-2013 Vlaamse Technische Kring VZW