Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 1 - 25 sep 2016
Download het Bakske in PDF hier


Welkom terug!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Jeneverfeestje
Dinsdag 27 sept | 22u00 | ’t ElixIr

Mocht na de openingsavond de zin in een feestje nog niet voorbij zijn, (waarom zou dit ook?) dan is er nog altijd het jeneverfeestje! Hopelijk zien we jou op deze topavond. Geniet van onze promo op maar liefst 7 soorten jenever, een jenevershotje kost 0,50€ en een fles 7€.

Openingscantus
Woensdag 28 sept | 20u30 | Waaiberg

Beste commilitones, de vakantie zit er alweer op en de lessen gaan weer beginnen, maar niet getreurd! De start van het academiejaar betekent ook dat er weer cantussen georganiseerd worden! Dit semester starten we met de Openingscantus op woensdag 28 september in De Waaiberg. Er gaat zoals altijd weer grote vraag zijn voor plaatsen, dus zorg dat je jezelf op tijd inschrijft (in het Theokot of in de Fak).
Water €4/6 Bier €11/15

Looptrainingen
Vanaf Donderdag 29 sept | 20u00 | Looppiste

Vanaf de eerste week vliegen we er weer in met looptrainingen. Volgens jaarlijkse traditie sluiten we de vakantie af met wat, voor sommigen misschien broodnodige, stevige beweging om onszelf klaar te stomen voor de 24 urenloop. Met nog maar vier weken te gaan, hebben we natuurlijk geen tijd te verliezen!
De looptrainingen zijn natuurlijk niet alleen voor de absolute toppers, zitten de spieren wat vast na de vakantie? Of wil je je nu al voorbereiden om die potentiële bierbuik weg te werken, dan ben ook jij meer dan welkom!
Tegenover vorig jaar willen we nog meer uit de voorbereiding halen. Daarom zal er naast de gewoonlijke uithoudingstrainingen, dit jaar ook aan de snelheid gewerkt worden. De meeste sporters onder jullie zullen wel niet onbekend zijn met het concept “lopen” maar 550m lopen op vol tempo lopen is dan al wat minder alledaags. Ook het inschatten van de snelheid en een continue verdeling van de krachten zullen we onder handen nemen.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW