Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 12 - 8 mei 2016
Download het Bakske in PDF hier


It's the final countdooooown

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Finale cantus met Yves Segers
Woensdag 11 mei | 20u00 | Waaiberg

Het is spijtig genoeg alweer tijd voor de finale cantus! Maar niet getreurd, het belooft een klepper van formaat te worden, want wij hebben niemand minder dan YVES SEGERS uitgenodigd om mee te komen cantussen en zingen! Traditiegewijs is deze cantus uiteraard ook op een speciaal bier! Welk? Dat is nog een verrassing. Het belooft eigenlijk sowieso een cantus vol verrassingen te worden! Hou dus zeker het Facebookevenement in het oog! Doors: 20:00 - Io Vivat 20:30 - Prijzen: Bier (L/NL) : €11/15 - Water (L/NL): €4/6 . Kaartenverkoop vanaf 9 mei elke middag in het Theokot.

IFB Finale mannenvolleybal
Woensdag 11 mei | 19u30 | Sporthal KBC

Het einde van het jaar, dat betekent ook het einde van de interfacultaire beker. Dit jaar hebben onze volleybalmannen het geweldig gedaan en hebben ze de finale bereikt! Dit jaar spelen ze de finale tegen Apolloon. Uiteraard willen wij geen twee keer op een jaar verliezen van Apolloon. Kom daarom massaal onze volleybalmannen aanmoedigen en schreeuw hen naar de overwinning! De wedstrijd gaat door op woensdag 11 mei en begint om 19u30 in de KBC sporthal!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW