Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 9 - 17 apr 2016
Download het Bakske in PDF hier


Kiesweek komt er aan!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Theokot Lustrumweek
ma 18 apr - do 22 apr | Theokot

Dit jaar viert het Theokot haar 20 jarig bestaan. Dit vieren we met een aantal activiteiten waar jullie ook van kunnen genieten! Maandag 18 april om 20u vindt er in het Theokot een receptie plaats, met gratis cava, warme & koude hapjes, (zware) bieren en nog veel meer!

Kiesdebat
wo 20 apr | 20u | Auditorium 2de hoofdwet

Het moment is weer daar. Het einde van het jaar nadert ongelooflijk snel, maar eerst komt er de heuglijke kiesweek. Wie is de mogelijke opvolger van "Het Evangelie volgens Lucas", welke groep wilt jullie volgend jaar in de watten leggen? Of wie is de mogelijke opvolger van Schol, wie maakt het Almaplein onveilig op 27 april? Kom naar het kiesdebat, en onderwerp de kiesploegen aan al uw kritische vragen.

Kiesweek
zo 24 apr - di 26 apr | Plein voor Alma 3

De nieuwe opkomende ploeg van VTK zal jullie in dit 3 dagen durend festijn proberen te overtuigen van haar capaciteiten om er volgend jaar weer een geweldig jaar van te maken. Kom elke dag langs en geniet van eten en drinken aan dumpingprijzen, toffe attracties en massa's sfeer en gezelligheid.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW