Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be.

HTML-Bakske - 12 november 2012
Download het Bakske in PDF hier


Bereid je voor op een slapeloze week! Met massacantus en beachparty kan het zeker niet meer stuk!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Beachparty

Deze woensdag: het feestje van het semester! Waarom? Omdat wij onze Fakbar vol kappen met strandzand en lekkere cocktails verkopen aan slechts €1. De vroege bezoekers krijgen er zelfs één gratis! Kom dus zeker mee feesten want hoewel het buiten stilaan koud begint te worden, halen we de zomerse sfeer opnieuw binnen in ‘t ElixIr! ‘t Is een themafeestje dus haal die zomerse strandkleren maar vlug boven. Deze week is tevens ook de laatste week van onze FakIr wedstrijd. Voor de mensen die enkele dagen gemist hebben, geven wij de kans je gemiste punten in te halen. Deze week kan je namelijk per dag 2 CTS Scoth komen drinken en zo 2 punten per dag scoren. Je kan wel enkel extra punten krijgen voor de dagen die je niet geweest bent. Tot in de fakbar!

Inschrijvingen Skireis

Was je weer te laat voor in te schrijven? Twijfelde je nog of je awesomheidsgehalte wel hoog genoeg is om mee te gaan op onze legendarische skireis? Niet getreurd, want inschrijven is elke middag mogelijk in het Theokot. Meer info over de reis zelf, en hoe in te schrijven is te vinden op www.vtk.be/page/skireis/.

Lokomotion

Het is weer bijna tijd voor een van de grootste feestjes van Leuven: Lokomotion met als verpletterend concept: verschillende zalen, verschillende genres muziek, verschillende kringen, 1 inkomticket... Ook dit jaar zal VTK te vinden zijn in Alma 2 samen met Industria, VRG en Politika. Onder andere Peter Luts, Ed en Kim en TLP gaan ons voorzien van vette beats. Kaartenverkoop start deze maandag in het Theokot en ‘t ElixIr.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Je kan je op deze pagina uitschrijven.

© 2012-2013 Vlaamse Technische Kring VZW