Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 8 - 10 apr 2016
Download het Bakske in PDF hier


Cantusweek: vijf cantussen op vier dagen!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Cantusweek
ma 11 apr - do 14 apr

De paasvakantie is voor velen het omschakelpunt om zich stilaan op te beginnen sluiten en wel eens af en toe een boek open te doen. Toch heeft iedereen elkaar twee weken moeten missen. Het ideale moment dus om toch nog een dikke week een feestje te bouwen met al je vrienden. Zo kan je het er nog één keer goed van te pakken voor je je echt toelegt op je studies. Ja ja, jullie horen het al. Het is weer Cantusweek in VTK-land! En we hebben er zin in!

Hamburgerverkoop
ma 11 apr | 12u30 | Theokot

Kijk je er al tegenop om met een grommende maag aan te schuiven voor de o zo gegeerde kaarten van de cantusweek? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Tussen 12u30 en 14u zullen we voor het Theokot weer hamburgers verkopen, met of zonder kaas en/of spek en/of ajuintjes. Kom dus zeker langs en geniet van een hamburger tijdens het aanschuiven!

IFR Rock Around The Clock Party
wo 13 apr | 22u30| 't ElixIr

De strijd is gestreden en Mister catfish heeft de overwinning behaald. Toch geeft IFR dit jaar nog eenmaal het beste van zichzelf in een nu al onvergetelijk rockfeestje. Elk halfuur is er weer een ander genre met deze keer: Rock 'N' Roll, Funk, Nederlandstalig, Alternative, Classics, Punk, Britpop en Metal. Cocktails: Rock-it (raketijsje) €2 - Whisky cola €1,5

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW