Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 7 - 20 mrt 2016
Download het Bakske in PDF hier


Deze week vieren we het 95-jarig bestaan van VTK met tal van activiteiten!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Lezing met Lieven Scheire
ma 21 mrt | 20u00 | MTC

Lieve Scheire komt naar Leuven. En dat wel om voor ons te spreken over "De speciale relativiteit van Einstein". Voordien komt ook een econoom van bank Degroof - Petercam ons meer vertellen over het onderwerp "What's next for China. De gehele avond wordt aan elkaar gesproken door Jeroen Baert. Deze interessante maar ook vooral komische avond lijkt ons een goede starter van onze feestweek. Ook hier voorzien we achteraf een volledig gratis receptie.

20 Gratis vaten feestje
di 22 mrt | 22u00 | 't ElixIr

Fakbar 't ElixIr bestaat 20 jaar en dat vieren we samen met het Lustrum van VTK op dinsdag 22 maart met een reusachtig feest! We geven maar liefst 20 GRATIS VATEN (en 20 gratis flessen cola voor wie geen bier drinnkt) voor onze VTK-leden en lustrumweek-gangers. We hopen dat jullie dit aankunnen!

Kermis
di 22 - wo 23 mrt | Alma 3

Na twee recepties en wat wetenschappelijke comedy is het tijd voor wat actie. Om ook dit te voorzien voor jullie, plaatsen we een aantal kermisattracties voor alma 3. Jullie kunnen hier de hele namiddag gratis gebruik van maken en komen chillen. Ook zullen hapjes ( onder andere smoutebollen!) en drankjes (onder andere ons eigen Lustrumbier) aanwezig zijn.

Galabal
vr 25 mrt | Kasteel van Brasschaat

Op vrijdag is het tijd voor ons jaarlijks Galabal. Speciaal voor ons lustrum maken we het dit jaar nóg specialer. Dat belooft een onvergetelijke avond te worden!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW