Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 6 - 13 mrt 2016
Download het Bakske in PDF hier


Voor we de paasvakantie induiken zijn er nog twee weken te gaan met festiviteiten. Deze week: halftime.

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Belgische cantus
di 15 mrt | 20u | Waaiberg

Voor zang, voor cantus en voor bier! Halftime geeft u de Belgische cantus Neen u moet ons nationaal volkslied niet kennen (al is dit mooi meegenomen). Neen, u moet ook niet kunnen zingen. We gaan helemaal los op klassiekers uit eigen land. Zak gewoon af naar de waaiberg en doe onze reputatie van bierenvolk alle eer aan die het verdient.

VTK Bureau 9
wo 16 mrt | 12u45 |ELEC B91.200

Naast bier drinken en studeren zijn studenten ook goed in protesteren tegen de gevestigde orde. Meestal is dat iemand die op de oude markt uitlegt aan een politieagent uitlegt dat hij slechts licht beschonken is. Op VTK bureau zijn we constructiever en beslissen we over de echt relevante thema's Kom dus zeker af.

Lasertaggen met NFK
do 17 mrt | 20u30 | Kasteel van Arenberg

Lasershooten, net zoals paintball, maar dan zonder pain en paint. Met de filosofen van NFK in het park van Arenberg. Voor de schappelijk prijs van 3 euro voor leden en 4 voor niet- leden. Plaatsen zijn beperkt, dus haast je om je in te schrijven op on.vtk.be/laser

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW