Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 5 - 6 mrt 2016
Download het Bakske in PDF hier


Dinsdag komen je meest geliefde(?) proffen tappen in je meest geliefde(?) café!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

VTK-Politika Speed Date
ma 7 mrt | 20u30 | Max Weber

Zie je een nieuwe relatie wel zitten maar heb je niet de tijd om je week vol te plannen met dates in de hoop de ware te vinden? Dan is speed daten iets voor jou! De inkomprijs bedraagt €1. Inschrijven is verplicht op on.vtk.be/speeddate. Gratis glas cava bij aanvang van het evenement.

Proffentap
di 8 mrt | 21u00 | 't ElixIr

Het is weer zover! Proffen wisselen dinsdagavond het lesbord in voor een tapkraan in onze geliefde Fakbar. We beginnen met de uitreiking van de Gouden krijtjes en daarna zullen ze het eerste gratis vat aftappen. Kom zeker af om eens een babbeltje met hen te slaan of kom gewoon gezellig met je vrienden genieten van het gratis vat

Jobfair
woe 9 mrt | 20u00 | Waaiberg

Na minstens drie jaar in Leuven kan men zichzelf beschouwen als een ware cantus-veteraan. Daarom organiseert VTK operatie HoJa-cantus. De briefing (voorverkoop) start donderdag 3 maart op 2 clicks van het Kasteel in het Theokot. Kom in legerthema verkleed en krijg €1 aan de kassa terug!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW