Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 4 - 28 feb 2016
Download het Bakske in PDF hier


Woensdag 2 maart:
Jobfair!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Workaholics Party
di 1 maa | 22u00 | 't ElixIr

Dinsdag 1 maart kan je in 't ElixIr komen feesten in fancy afterwork-stijl. Met mojito's aan €1 en flessen cava aan €8 kan het niet mislopen! Deze avond is een perfect voorproefje voor de afterwork party's wanneer jullie allemaal een job zullen hebben, die je trouwens de dag nadien in de Brabanthal kan gaan zoeken op de VTK Jobfair!

Jobfair
woe 2 maa | 10u00-17u00 | Brabanthal

Op 2 maart organiseert VTK opnieuw zijn jaarlijkse Jobfair. Net als vorig jaar wijken we hiervoor uit naar de Brabanthal, waar meer dan 120 bedrijven zich aan jullie voorstellen tussen 10u en 17u. Meer informatie vind je op http://jobfair.vtk.be. Hier zijn de bedrijven opgelijst en ingedeeld per sector. Al de geregistreerde studenten krijgen een gratis middagmaal in combinatie met een drankje. Op het einde van de dag is er een wedstrijd, waar er mooie prijzen (o.a. laptop) worden uitgedeeld. Om deel te nemen aan de jobfair en kans te maken op deze prijzen, gelieve voor maandag 29 februari 2016 12u in te schrijven op jobfair.vtk.be/subscription/

Bolwerk TD
di 23 feb - do 3 maa | 22u00 | Blauwe Kater

Derdejaars ingenieur-architecten schotelen jullie een nacht vol beats, dansen en koude drankjes voor. Op donderdag 3 maart openen wij het danspaleis achter de Blauwe kater voor het grote volk met een mix van House, Disco en Techno!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW