Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be.

HTML-Bakske - 5 november 2012
Download het Bakske in PDF hier


Na een zalig verlengd weekend wordt het weer hoog tijd om te werken... euhm sorry feesten! Onze eigen scheikundige ingenieurs organiseren een fantastisch feestje in de fak en de week eindigt met het bezoek van enkele hoogstaande figuren aan onze familie- en vriendencantus! Mensen die graag skieen, zorg dat je zeker het tweede inschrijvingsmoment voor onze skireis niet mist deze week!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Inbindmachine

Om het Theokot nog verder uit te breiden naar een goedkope print- en deadlineplek, wordt onze Theokotprinter vanaf nu vergezeld door een inbindmachine dat gratis ter jullie beschikking staat. Ringetjes in verschillende diktes zullen weldra verkrijgbaar zijn bij Cursusdienst.

Heverleese massacantus

Dinsdag 13 november is het weer tijd voor dit grootse Heverleese festijn. Alle kringen uit Heverlee (VTK, LBK, Scientica en Apolloon) bundelen hun stembanden in een tent voor Alma 3 en maken er een gigantisch feestje van. Tickets zijn verkrijgbaar in het Theokot en ‘t EIixIr vanaf dinsdag 30 oktober: €10/12. Deuren: 18u00, Io Vivat: 18u30.

Beachparty

De doop is voorbij, Stassenfeestje was een succes, tijd voor een weekje dat wat rustiger is. Zoals gewoonlijk Happy Hour op zondag om de week weer goed te beginnen. De FakIr wedstrijd gaat ook nog steeds verder. Kom dus je Scotch drinken en maak kans op vette prijzen. Volgende week is het Beachparty dus zeker komen! 3 ton zand dat in onze Fakbar wordt geschept, goei muziek en veel sfeer. Tot In de Fak!

Citytrip Wenen

Het academiejaar begint al goed op gang te komen, maar vanaf nu kan je alvast beginnen dromen van onze citytrip naar Wenen in de lesvrije week! Op maandagavond 22 oktober houden we een vrijblijvende infoavond in het Theokot waarbij je meer uitleg krijgt en op maandag 29 oktober kan je je inschrijven in het Theokot.

Inschrijvingen Skireis

Dwarrelende witte vlokjes en diepe zachte sneeuw. Ook dit jaar organiseert VTK weer een fantastische skireis. Skiërs en snowboarders kunnen zich overdag weer volledig uitleven op de prachtige pistes van La Plagne (220km piste) en ‘s avonds feesten op de vele afterparties en après-ski’s . De skireis valt tijdens de lesvrije week van 1 tot 10 februari.Voor een basisprijs van 459 euro kan je al mee! Meer info over wat je hiervoor krijgt vind u terug op de website. De inschrijvingen zullen dinsdag 6 november in het Theokot plaatsvinden vanaf 20u00. Vergeet zeker niet de waarborg van 75 euro (gepast!) mee te brengen!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Je kan je op deze pagina uitschrijven.

© 2012-2013 Vlaamse Technische Kring VZW