Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 2 - 14 feb 2016
Download het Bakske in PDF hier


Het feestje van het jaar komt er weer aan: de afrekeningsTD. Samen met StudioBrussel nemen we Alma II in. Met coole DJ's, veel gerstennat en nog veel meer ambiance moet en zal het dak eraf vliegen. Het wordt een feestje waar de rest van leuven nog een puntje aan kan zuigen.

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Quiz 2
ma 15 feb | 20u00 | 200G 00.01

Na de examens en de lesvrije week is het tweede semester een feit.
Het is met andere woorden tijd om de breinen weer uit eerste versnelling te halen en eens flink toeren te laten maken. Om te zien wie het meeste toeren per minuut aan het hoogste koppel kan draaien, houdt VTK de eerste quiz van het semester. Voor alle burgies die hun intellectuele krachten willen demonstreren en willen racen om de eerste plaats, is het maandag dus hoogmis. May the odds be ever in your favor.

VTK Bureau
woe 17 feb | 12u45 | ESAT B91.200

Naast feesten, moeten we soms ook eens aan onze toekomst denken. Als studenten hebben we een stem, en het is belangrijk dat we die gebruiken in het belang van onze eigen faculteit. Als we onze mooie richting nog willen verbeteren, moeten we van tijd tot tijd op tafel kloppen. Deze woensdag houdt VTK onderwijs weer bureau om jullie mening te horen en jullie te informeren. Dus kom zeker af, en ontdek wat er leeft in het onderwijs milieu en wat de student van morgen te wachten staat.

Gratis

De Afrekening
do 18 feb | 22u00 | Alma 2

Op 18 februari is het weer zover: De Afrekening van Studio Brussel komt dan naar Leuven.
En ook dit jaar wordt het een editie van formaat! Zak dus zeker die avond af naar Alma 2 om mee te genieten van legendarische muziek op een legendarische avond!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW