Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 1 - 7 feb 2016
Download het Bakske in PDF hier


De nieuwe Ir.Reëel kan je nu halen bij CuDi!
met daarin o.a. ‘de Tussentijdse Tindertest’, speciaal voor Valentijn. <3

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Openingscantus II
di 9 feb | 20u00 | Waaiberg

Kameradski!
Het tweede semester moet wel ingezet worden met een cantus. Geen betere manier om samen, op communistische wijze, de Leuvense studententijd opnieuw te vieren. Zak dus allen af naar de Waaiberg om samen met de grote leider, Lucasnikov, gezamelijk, als broeders, het welverdiende gerstenat te verorberen!

Student Music Festival
do 11 feb | 16u00 | Oude Markt

Op 11 februari 2016 verwelkomen Ekonomika, VTK en Oude Markt Leuven alle studenten weer voor het nieuwe semester. De Oude Markt zal in al zijn glorie tot leven komen met een heus podium, verschillende nationale en internationele artiesten, drankstanden en het nodige entertainment.

Het evenement is GRATIS!

De Afrekening
do 18 feb | 22u00 | Alma 2

Op 18 februari is het weer zover: De Afrekening van Studio Brussel komt dan naar Leuven.
En ook dit jaar wordt het een editie van formaat! Zak dus zeker die avond af naar Alma 2 om mee te genieten van legendarische muziek op een legendarische avond!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW