Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 12 - 6 dec 2015
Download het Bakske in PDF hier


December... en de Donkerste Maand moet nog komen...
Dus denk aan andere dingen! Zoals:

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Frigde Wars
di 8 dec | 22u00 | 't ElixIr

ZWARE BIEREN & COCKTAILS €1 Op deze avond zullen vele soorten bieren voor een spotprijs over de toog gaan! We werken met een tombola systeem: voor €1 kan je een lotje kopen en zo genieten van een speciaal bier. En er is meer: aan bepaalde lotjes is een geweldige prijs verbonden! Daarnaast voorzien we ook heerlijke cocktails voor maar €1! Geen reden dus om je kansen niet te komen wagen! :D

VTK Bureau
wo 9 dec | 12u45 | Aula Tweede Hoofdwet (TI 01.02)

Verwacht u aan superlatieven, beste lezer. Grotere verwarring dan alle afleveringen van FC de kampioenen samen, diepere gevoelens dan al de platen van Adele samen, grotere extase dan 50 shades of grey.
Dat komt door de 2 onderwerpen. Het zal gaan over de 3e examenperiode en de rectorsverkiezingen. Speciaal voor u op een speciale locatie; de Aula van de Tweede Hoofdwet!

Kerstcantus
wo 9 dec | 20u00 | Waaiberg

Het einde van het jaar komt weer dichterbij en daarmee komen ook de kerstperiode en jammer genoeg de blok eraan. Voor jullie je in die boeken storten, kunnen jullie je wel nog een keertje laten gaan op onze laatste en meest gezellige cantus van het jaar: de Kerstcantus.
Deze zal doorgaan op woensdag 9 december in de Waaiberg. De voorverkoop begint deze week woensdag 2/12, ‘s middags in het Theokot.

Bier: €11/€15 L/NL
Water: €4/€6 L/NL

Deuren: 20u
Io vivat: 20u30

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW