Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 11 - 29 nov 2015
Download het Bakske in PDF hier


Zet december goed in met Booze ’n Blues deze dinsdag! Booze ’n buis is voor volgende maand...

Het Bakske (bakske@vtk.be)

VTK Lustrum Academische zitting
ma 30 nov | 18u00 | Auditorium STUK

VTK bestaat dit jaar 95 jaar, en dat gaan we vieren! We starten deze lustrum vierring met een ietwat plechtig evenement: Een academische zitting. Op deze manier herdenken we de manier waarop VTK 95 jaar geleden werd opgericht, jawel, ook met een academische zitting.
Onderwerp van de avond is "Het Belgische start-up landschap, de sleutelrol van de ingenieur ".
Achteraf is er een gratis pasta receptie.

Booze ’n Blues
di 1 dec | 21u00 | Waaiberg

Op dinsdag 1 december vindt de nieuwe editie van Booze ’n Blues plaats! Net als de geniale uitvoering van vorig jaar wordt het een avond vol met chille muziek en voordelig geprijsde drank.

Line up:
Stadswacht (Nederlandse classic rock)
Gepassioneerde kleinkunstband starring onze schachtenmeester Emile en titsbeer Revue-producer Floris die eigenzinnige Nederlandstalige muziek met hier en daar een studentikoos tintje brengt.
Grey&Grumpy (Vintage Blues & Rootsy Music)
Drie knorpotten die nog alleen de muziek spelen die hen het nauwst aan het hart ligt, zoals: Chicago- en Country Blues, Blues Ballads. Eigen interpretaties van traditionals, lichtjes versterkt en geschikt voor elk luisterpubliek.

Leden: €3, Niet-Leden: €4, Ereleden gratis

Kerstcantus
wo 9 dec | 20u00 | Waaiberg

Het einde van het jaar komt weer dichterbij en daarmee komen ook de kerstperiode en jammer genoeg de blok eraan. Voor jullie je in die boeken storten, kunnen jullie je wel nog een keertje laten gaan op onze laatste en meest gezellige cantus van het jaar: de Kerstcantus.
Deze zal doorgaan op woensdag 9 december in de Waaiberg. De voorverkoop begint deze week woensdag 2/12, ‘s middags in het Theokot.

Bier: €11/€15 L/NL
Water: €4/€6 L/NL

Deuren: 20u
Io vivat: 20u30

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW