Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 9 - 15 nov 2015
Download het Bakske in PDF hier


Woensdag kan je voor een (laag) prijsje naar de avant-première van Stephen Spielberg!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

VTK@themovies: A Bridge of Spies
wo 18 nov | 20u00 | Kinepolis

VTK@themovies is terug! Deze keer brengen we u nu woensdag om 20u00 in de Kinepolis de nieuwe kaskraker van Steven Spielberg, A bridge of spies, in AVANT PREMIERE.
Tickets reserveren kan elke middag in het Theokot (€6 / € 7).

Harry Potter Cantus met VTK Gent
do 19 nov | 20u00 | Waaiberg

Iedereen weet dat ingenieurs en architectingenieurs een beetje tovenaars zijn. Wij maken elke dag het onmogelijke mogelijk (alleen de spreuken om vrouwen te versieren hebben we nog niet zo goed onder de knie).
Daarom nodigen wij de Potters van Gent uit om samen een betoverende (en waarschijnlijk licht bedwemelende) cantus te doen verschijnen. Ticketverkoop ‘s middags in het theokot.
Bier 11/15 (L/NL) Water 4/6 (L/NL)

VTK 95 jaar: Academische Zitting
ma 30 nov | 18u00 | Aula STUK

Dit jaar viert VTK zijn 95-jarige bestaan. Aangezien VTK gesticht is op een academische zitting in november 1920 is er voor dit lustrumjaar op maandag 30 november 2015 een eigen academische zitting in de aula van het STUK. Er zullen toespraken zijn van notabele personen en afsluitend een receptie met ook gratis pastabuffet.
Dress code: casual chic.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW