Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 6 - 25 okt 2015
Download het Bakske in PDF hier


Wil je naar de Van Jets? Er zijn nog tickets beschikbaar!
De PDF-versie geeft je alles wat je moet weten, maar hieronder alvast de hoogtepunten:

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Theokot Karaoke
ma 26 okt | 21u00 | Theokot

Wij verwachten jullie ook allemaal op een van de leukste Theokotactiviteiten van het jaar! Onze Karaoke! Zowel SingStar als echte karaoke beschikbaar.
Romantische schachtenduetten, Passoaorange aan €1, Blue thrill & Partysnacks aan 50 cent!!

Beach Party
di 27 okt | 22u00 | 't ElixIr

Worden jullie ook zo depri van dit oktoberweer? Wij doen die vervelende, natte, koude dagen vergeten met onze awesome BEACH PARTY! De fak wordt omgetoverd tot een tropisch paradijs: exotische planten, palmbomen, strandballen, echt zand en een zwembad :D
Daarbovenop schenken we 3 heerlijke cocktails aan een lage prijs: Passoa Orange voor € 1.50 en Sex on the Beach en Wodka Ananas voor € 1! Uiteraard geven we ook VEEL GRATIS VATEN. Eerste gratis vat om 23u!

HalloweenTD
do 29 okt | 22u00 | Alma 2

Ook dit jaar organiseren we samen met VRG een epische HalloweenTD. Patje Krimson, Vato Gonzalez en Topsystem zullen er samen met jullie een topfeestje van maken! Om nog meer sfeer te brengen en het feestje nog epischer te maken moedigen we jullie ook allemaal aan om jullie griezeligste verkleedkleren boven te halen. Twijfel dus niet en zorg dat je er bij bent!
Kaarten in voorverkoop kan je kopen van maandag tot woensdag, telkens s’middags, zowel in het Theokot als in Alma 3.

VVK L/NL: €4/€5
ADD L/NL: €6/€7

The Van Jets in Het Depot
di 27 okt | tickets via ons te verkrijgen!

Op dinsdag 27 oktober 2015 spelen The Van Jets een geweldig concert in het Depot! VTK heeft nog enkele tickets voor VTK-leden aan €12/ticket in plaats van €18/ticke, tickets te koop in het Theokot.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW