Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 3 - 5 sep 2015
Download het Bakske in PDF hier


Het HTML Bakske is terug!
De PDF-versie geeft je alles wat je moet weten, maar hieronder alvast de hoogtepunten:

Het Bakske (bakske@vtk.be)

IFR Rock Around the Clock
ma 5 okt | 22u30 | 't Elixir

Dit jaar slaan LBK en VTK de handen in elkaar om de 32ste editie van de Interfacultaire Rockrally te organiseren. Om onze verbroedering te vieren organiseren wij op 5 oktober een rockfeestje dat luistert naar de naam: “Rock Around the Clock”.
Elke 30 minuten switchen we van genre zodat iedereen aan zijn trekken komt. Verder kan iedereen een of meerdere nummers aanvragen zodat het ongetwijfeld een onvergetelijke rockavond wordt!

Schachtenverkoop
wo 7 okt | 20u00 | Waaiberg

Alle eerstejaars, hou deze avond al vrij indien je je wil laten dopen. Om naar de verkoop te kunnen komen, moet je in het bezit zijn van een doopboekje, dit kan je elke middag in het theokot kopen voor 50 cent.
Oudere GEDOOPTE studenten van VTK zijn welkom om zich een aantal schachten aan te schaffen.

Looptraining 24 urenloop
maandag tot donderdag | 20u00 | Atletiekpiste Sportkot

Omdat we dit jaar weer willen winnen op de 24 urenloop, houden wij al sinds de eerste week van het semester looptrainingen. Deze gaan dagelijks door vanaf 20u00 aan de atletiekpiste. Om jullie dorst na deze intensieve en plezante trainingen te lessen, voorzien we na elke training een gratis drankje.
Kom zeker mee trainen om op 20 en 21 oktober mee voor de overwinning te kunnen strijden!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske- mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW