Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be.

HTML-Bakske - 15 oktober 2012
Download het Bakske in PDF hier


Met al die schachtjes in onze broekzak kunnen we er allemaal weer even tegenaan! En dat is maar goed ook want onze eerste grote Alma-TD staat voor de deur! Dat niemand afwezig mag zijn op VW Campus Tour!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Citytrip Wenen

Het academiejaar begint al goed op gang te komen, maar vanaf nu kan je alvast beginnen dromen van onze citytrip naar Wenen in de lesvrije week! Op maandagavond 22 oktober houden we een vrijblijvende infoavond in het Theokot waarbij je meer uitleg krijgt en op maandag 29 oktober kan je je inschrijven in het Theokot.

Interfacultaire Rockrally 2013

Wat? Het IFR, vroeger bekend als het IFS (Interfacultair Songfestival), is een rockrally met een lange traditie binnen het Leuvense studentenleven. Hierin worden de verschillende kringen tegen elkaar opgezet in een muzikale competitie, die uitmaakt welke kring de meeste artistieke capaciteiten heeft. Elke kring kan 1 band afvaardigen, die het dan tegen elkaar opnemen in respectievelijk een voorronde en een finale. Dit volledig gratis festival wordt georganiseerd als slotevenement van de Participation Week. De winnaar van de rockrally mag zich terecht de beste band uit het Leuvense studentenmilieu noemen, en wordt beloond met een fantastische prijs. Om te beslissen wie VTK mag vertegenwoordigen houden wij ook nog een pré-selectie in ’t ElixIr op 7 november. Regels: 1 band/artiest per kring mag deelnemen, waarvan minstens 1/3e leden lid zijn van de kring, waarbij er steeds naar boven wordt afgerond. Elke band dient minstens één eigen nummer te brengen. Bands die al eens hebben deelgenomen mogen opnieuw deelnemen, zij het wel met volledig nieuw materiaal. Willen jullie ons vertegenwoordigen? Mail als de bliksem naar cultuur@vtk.be, vermeld bandnaam en bandleden en verdere informatie zal volgen.

Careerevening

Beste laatstejaar, momenteel geniet je nog van de eerste weken van het academiejaar. Binnenkort komt daar echter verandering in. Hierbij doelen we niet op jouw thesis, examens of andere academische activiteiten. We gaan ervan uit dat je na 5 jaar studeren aan deze universiteit wel ingenieur genoeg bent geworden om deze deadlines nog tot een goed einde te brengen. Volgend jaar zet je echter de eerste stappen op de arbeidsmarkt en daarbij volstaan helaas niet enkel academische talenten. Om deze academische talenten aan te vullen met de nodige softskills omtrent solliciteren en het schrijven van een CV, organiseert VTK bedrijvenrelaties in samenwerking met LBK en KVIV de eerste careerevening op dinsdag 16 oktober 2012. In auditorium Jean Monnet word je verwelkomd om 19u15 om presentaties bij te wonen met handige tips and tricks om jouw sollicitatie tot een goed einde te brengen. Omdat het allemaal nog een beetje studentikoos mag blijven, worden de presentaties gevolgd door een gratis receptie. Inschrijven kan op http://on.vtk.be/careerevening tot maandag 15 oktober om 12u00. Hopelijk tot binnenkort!

VW CampusTour

Deze donderdag is het zover, de enige echte VW Campustour! Rep je snel naar het theokot of de fak om je ticket te gaan halen. Slechts 3 euro voor een feestje om nooit te vergeten! Dit om een hele avond te genieten met Dj Tony Star, Cookies and Cream en Dj Frank! Wij zien je dan de 18e oktober in Alma 2!

VTK Kwis 1

Dat de ingenieur de slimste der Leuvense studenten is wisten we al langer, maar wie onder ons is de slimste? Zoek drie vrienden bij elkaar en schrijf je in voor de eerste VTK Kwis om je kennis te meten met die van je medestudenten. We verwachten je op maandag 15 oktober om 20u00 in aula 200G - 00.01. Inschrijven kan op on.vtk.be/kwis en kost je slechts 4 euro per ploeg. Naast mooie prijzen zijn er ook 5 plaatsen te winnen voor de finalekwis.

YERA

Graag stellen wij u YERA voor; YERA bestaat uit masterstudenten burgerlijk ingenieur, gepassioneerd door energie en ondernemen, die hun stem willen laten horen. YERA is een denktank die focust op energie. Ons doel is om energie op een verantwoorde manier onder de aandacht te brengen. We komen naar buiten met correcte publicaties over het energiethema. Als het nodig is zijn we er ook om onduidelijkheden en fouten in de media/politiek aan te kaarten (en tegen te gaan). YERA rekruteert! Dus ben je net zoals ons geboeid door energie? Heb jij zin om af en toe als schrijver of co-auteur van een artikel naar voor te treden en gepubliceerd te worden? Wil je graag deelnemen aan onze events, zoals debatten en workshops? Een lidmaatschap bij YERA is volledig gratis en zal je heel wat contacten en interessante ervaringen opleveren! Daarenboven is het een ideale manier om jezelf te verbeteren in het schrijven van wetenschappelijke teksten. Wens je deel uit te maken van ons netwerk geëngageerde studenten? Aarzel dan niet en contacteer ons op hr@yera.be. Bezoek zeker ook onze site www.yera.be en like YERA Belgium op Facebook!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst.

© 2012-2013 Vlaamse Technische Kring VZW