Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 30 maart 2015
Download het Bakske in PDF hier


Deze week is het weer tijd voor onze befaamde cantusweek! VTK geeft u deze week maar liefst 5 cantussen, geen reden om er niet bij te zijn dus!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Demonstratie straalmotor

Twee dingen die in het leven van de nieuwe generatie studenten ontbreken, zijn toch wel Theo en zijn straalmotor. Helaas hebben wij twee jaar geleden afscheid moeten nemen van deze emeritus professor en eeuwige student, naar wie het Theokot vernoemd is. Ook de straalmotor had de geest gegeven, maar na herstellingen kan hij eindelijk terug opgestart worden, en eind deze week is het zover. Professor Van den Bulck zal de Rolls-Royce in de muur naast het theokot woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag laten bulderen. Horen zul je het toch, dus zorg gewoon dat je tegen 13u30 klaarstaat om ook van dichtbij mee te maken wat dat geeft als er 5000 paarden staan blazen aan het theokot (zoals Theo dat mooi verwoordde), want dit is volgens velen iets dat aan de studententijd van geen enkele burgie in Leuven mag ontbreken.

Deadlines cursusdienst

Volgende week is het paasvakantie en dat wil zeggen dat wij al een heel stuk zijn gevorderd in het semester. Dat gezegd zijnde willen wij jullie graag herinneren aan de deadlines om bestellingen te kunnen plaatsen:

- De bestellingen op de site worden afgesloten op zondag 19/4.
- De week na de paasvakantie zijn wij nog de hele week open.
- De week erna zullen wij slechts open zijn op 27/4 en 28/4.
- De volgende week zijn wij gesloten wegens kiesweek.
- Daarna zullen er nog 2 first-come, first-served momenten zijn op 11/5 en 12/5. Dit wil dus zeggen dat alle reservaties vervallen en dat iedereen die achter een boek komt vragen die wij nog in stock hebben, die zo meekrijgt.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2014-2015 Vlaamse Technische Kring VZW