Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 23 maart 2015
Download het Bakske in PDF hier


Vrijdag is het zover! Ons langverwachte Galabal! Trek je beste kleren aan en zak af naar Sint-Truiden voor het meest fancy feestje van het jaar!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Pikante Paasenquête

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Pikante Paasenquête van VTK! In naam van de wetenschap brengen we elk jaar de goede (en slechte?) gewoontes van burgies en archies in de slaapkamer in kaart. Het invullen van de enquête kost je maar enkele minuutjes en levert je bij de uitgave van de volgende Ir.Reëel een super interessante analyse op over je medestudenten. We kijken al uit naar jullie antwoorden! Niet onbelangrijk: het is volledig anoniem. No shame dus! Laat je verbeelding volledig gaan. De enquête is te vinden op de facebookpagina van VTK. Deadline voor deze fantastische enquête: vrijdag 3 april 2015.

Geen broodje Tonijnsla meer in het Theokot

Naar aanleiding van de beslissing bij Alma om geen tonijn meer op het menu te zetten, hebben we beslist om het broodje tonijnsla uit het menu te halen in het Theokot. Verwacht je na de paasvakantie aan een nieuw broodje (of iets helemaal anders) in ons assortiment!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2014-2015 Vlaamse Technische Kring VZW