Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 16 maart 2015
Download het Bakske in PDF hier


Het is weer tijd voor de jaarlijkse Revue! Kom maandag, dinsdag en woensdag kijken in OPEK.

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Pikante Paasenquête

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Pikante Paasenquête van VTK! In naam van de wetenschap brengen we elk jaar de goede (en slechte?) gewoontes van burgies en archies in de slaapkamer in kaart. Het invullen van de enquête kost je maar enkele minuutjes en levert je bij de uitgave van de volgende Ir.Reëel een super interessante analyse op over je medestudenten. We kijken al uit naar jullie antwoorden! Niet onbelangrijk: het is volledig anoniem. No shame dus! Laat je verbeelding volledig gaan. De enquête is te vinden op de facebookpagina van VTK. Deadline voor deze fantastische enquête: vrijdag 3 april 2015.

Interfacultaire Rockrally

Deze dinsdag (17/03) om 13u speelt onze VTK-band “Stadswacht” de finale van de interfacultaire rockrally (IFR)! Deze vindt plaats in een tent voor Alma 3. Kom supporteren na je almamaaltijd en voor de namiddaglessen, en breng je stem uit voor onze band. Er is namelijk ook een publieksprijs, die we met VTK maar al te graag in de wacht zouden slepen! Tot dinsdag, om iets voor 13u voor alma 3!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2014-2015 Vlaamse Technische Kring VZW