Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 16 februari 2015
Download het Bakske in PDF hier


Verdedig je afkomst op de provinciezuip, ga met VTK naar het boekenfestijn, maar kom zeker en vast donderdag naar de afrekeningsTD @alma 2!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Boekenfestijn

Als je deze donderdagavond nog niets te doen hebt en je voor de AfrekeningsTD nog eens met cultuur op stap wilt, kom dan gezellig mee naar het Boekenfestijn in de Brabanthal in Leuven. Vertrekken doen we om 18u00 aan blok 6 op Arenberg cité met de fiets. Schrijf je wel liefst op voorhand in op de website van VTK. Deelname is gratis en we gaan samen met de collega’s van Wina!

Masterkeuze

Voor de afstudeerders van de bachelor ingenieurswetenschappen organiseert de faculteit op woensdag 11 maart een masterkeuzeavond. Het programma vind je hier: http://eng.kuleuven.be/studenten/keuzeavond.html Ook ‘onderweggers’ zijn welkom. Met vragen over internationale mogelijkheden in de master kun je tot 21 uur terecht bij de informator over internationalisering in de foyer van gebouw A.

Provinciezuip

Kom je provincie verdedingen in fakbar ‘t ElixIr tijdens de provinciezuip. De provincie die het meest drinkt, wint!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2014-2015 Vlaamse Technische Kring VZW