Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 30 november 2014
Download het Bakske in PDF hier


Deze week: De tweede VTK-Kwis, Fridgewars, Dubbelcantus met peda, Internationaal Saint-Nicholascantus en veel meer activiteiten. Maar het mag soms ook eens serieus zijn: de startup fair, jobfair, bedrijfspresentatie betonac en last but not least: je laatste kans om de theokot enquete in te vullen!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Theokot Enquete

Laatste kans om je mening te vereeuwigen in onze Theokot Enquête! Mocht je er toch niet geraken, staan we toch altijd open voor je ideeën!

Tot 05/12 kan je jouw invulformulier vragen aan de toog of vind er een in het Bakske van deze week!

CV-Boek

Beste laatstejaars,
Vergeet jullie CV niet in te dienen om opgenomen te worden in het CV-boek. Vele bedrijven ontvangen dit CV-boek en het is dus zeer interessant om hierin te staan. Om ervoor te zorgen dat de bedrijven gemakkelijk CV's kunnen vergelijken en louter op inhoud beoordelen, krijgen alle CV’s dezelfde lay-out. Jullie moeten enkel een form (http://vtk.be/cv) invullen met de standaardvragen die op een CV thuishoren. Het neemt dus niet veel tijd in, maar je bereikt er wel meteen veel bedrijven mee. Daarbovenop worden uit alle studenten die hun CV hebben doorgegeven twee studenten geloot die een Fnac bon in ontvangst mogen nemen!

Vul dus snel de form (http://vtk.be/cv) in om in het CV-boek opgenomen te worden. De deadline is zondag 7 december.

Bedrijfspresentatie Betonac

Betonac nv, opgericht in 1910, maakt sinds 2007 deel uit van Koninklijke BAM Groep en is met haar 310 medewerkers gespecialiseerd in openbare en private werken zoals de constructie van gebouwen, realisaties van burgerlijke bouwkunde, weginfrastructuur, geluidwanden, spoorinfrastructuur, waterbouwkundige werken, industriële projecten en overlagingen in asfalt en beton.
Met werven in Wallonië, Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is Betonac actief over heel België. Met zijn ultramoderne asfaltcentrale en jarenlange kennis van asfalt bouwt BAM Asphalt, als dochteronderneming van Betonac nv sinds 2010, mee aan het wegennet. Door zijn geografische ligging, aan afrit 7 van de E42, kan BAM Asphalt werven beleveren in grote delen van Wallonië en Vlaanderen. De capaciteit van de centrale bedraagt 320 ton asfalt per uur. De kwaliteit van het asfalt wordt gegarandeerd door de CE 2+-markering en de Copro certificatie. Betonac nv beschikt over een uitgebreid laboratorium voor de kwaliteitscontroles van beton- en asfaltmengsels. Met eigen middelen als een ontwerpbureau en een topografische dienst en de participatie in aandelen van BAM Track als aanvulling op eigen expertise op de spoormarkt zijn de continuïteit en kwaliteit binnen Betonac gegarandeerd. Hierdoor is Betonac een solide partner voor zowel openbare als private opdrachtgevers.

Betonac nodigt jullie uit voor een bedrijfspresentatie op 9 december om 20h in Auditorium A in ESAT. Deze bedrijfspresentatie geeft jullie een beter idee van het reilen en zeilen binnen Betonac en wordt afgesloten met een receptie.

Startup Fair Leuven

Beste student, schrijf je nu in voor de eerste Startup Fair in Leuven!

Dit is een jobbeurs waar jonge ondernemingen op zoek gaan naar talent om hun team te versterken. Ben jij op zoek naar een stage? Een full-time of part-time job? Een studentenjob? Wil je veel vrijheid, dynamiek en avontuur in je job? Of wil je gewoon eens de andere kant van de bedrijfswereld zien er misschien door geprikkeld worden? Kom dan zeker tussen 11u en 14u naar de universiteitshallen op 3 december. Lekkere lunch wordt voorzien door de organisatie.

Inschrijving kan op: http://afcleuven.be/nl/StartupFairS

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2014-2015 Vlaamse Technische Kring VZW