Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 17 november 2014
Download het Bakske in PDF hier


Kom deze week cantussen met VTK gent op onze touristencantus, of zing liederen met de internationals op de VTK VRG priests and pirates cantus! Buiten activiteiten voorzien wij deze week ook tal van nuttige activiteiten zoals de career evening II. Dit en veel meer in een bakske in uw buurt! (of op de site)

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Theokot Enquete

Tot 08/12/2014 loopt onze Theokot Tevredenheidsenquete. We verzamelen jullie mening over het Theokot, over het eten en over de inrichting, zodat we jouw favoriete broodjesbar volgend semester nog lekkerder en gezelliger kunnen maken.
Vraag jouw invulformulier aan de toog of vind er een in het Bakske van deze week!

CV-Boek

Beste laatstejaars,
Na de eerste Career evening en de CV screening deze week zullen jullie perfect weten wat er wel en niet in jullie CV moet staan. De volgende stap is je CV bij bedrijven krijgen. VTK Bedrijvenrelaties kan je hierbij helpen. Hiervoor moet je deze form (http://vtk.be/cv) invullen waarna je informatie terechtkomt in het CV-boek. Alle CV's krijgen dezelfde lay-out. Op die manier kunnen bedrijven heel gemakkelijk CV's vergelijken en louter op inhoud beoordelen. VTK verzorgt vervolgens de verspreiding van dit CV-boek in database en paperback vorm naar de bedrijven. Daarbovenop worden uit alle studenten die hun CV hebben doorgegeven twee studenten geloot die een Fnac bon in ontvangst mogen nemen!

Vul dus snel de form in om in het CV-boek opgenomen te worden. De deadline is maandag 1 december.

Career Evening II - Maandag 24 November

Beste studenten,
Na Career Evening I en de CV Screening, zal jullie CV hoogstwaarschijnlijk perfect opgesteld zijn. Maar enkel met een goed CV kom je er echter niet. Daarom organiseert VTK Bedrijvenrelaties samen met LBK en KVIV, de Katholieke Vlaamse Ingenieurs vereniging, Career Evening II op maandag 24 november in de Max Weber aula.

Deze tweede Career Evening zal jullie bijbrengen hoe jullie efficiƫnt kunnen solliciteren. Om 20u gaat de avond van start met een lezing van Rik Moons, een van de referenties op het gebied van communicatie- en managementvaardigheden. Achteraf kunt u uiteraard weer terecht op een receptie, verzorgd door VTK en LBK.

Al onze studenten, niet enkel laatstejaars, zijn welkom op deze tweede Career Evening, aangezien correct solliciteren ook een nuttige skill is bij het zoeken naar een stageplaats of een vakantiejob.

Indien u nog vragen heeft kunt u ons steeds contacteren op bedrijvenrelaties@vtk.be

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2014-2015 Vlaamse Technische Kring VZW