Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 10 november 2014
Download het Bakske in PDF hier


Deze week bij vtk: De tweede pokerchamps, het vierde vtkbureau en de langverwachte stagebeurs!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

VTK Stagefair

Op donderdag 13 november organiseert VTK zijn jaarlijkse stagefair in de campusbibliotheek Arenberg. Verschillende bedrijven komen jullie tonen wat ze zo al te bieden hebben qua stages en proberen jullie er over de streep te trekken.
Kom dus zeker een kijkje nemen! Wie weet word je wel aangenaam verrast door één of andere toffe aanbieding. En we zouden natuurlijk VTK Bedrijvenrelaties niet zijn mocht jullie hier ook niet kunnen genieten van een hapje en een drankje.

VTK Bureau 4

Er liggen nog heel wat dossiers op de Onderwijstafel en dus is het op woensdag 12 november opnieuw tijd om standpunten in te nemen over actuele onderwijsmaterie. Wie zich vooraf via de site inschrijft, krijgt een gratis broodje en drankje. Afspraak om 12u45 in BOKU 04.20 (naast het Theokot).

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2014-2015 Vlaamse Technische Kring VZW