Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 20 oktober 2014
Download het Bakske in PDF hier


Eindelijk is hij er! De 24 urenloop! Haal je loopschoenen boven en help mee vtk te vertegenwoordigen op het sportevent van het jaar.

Het Bakske (bakske@vtk.be)

HalloweenTD met VRG @Alma2

U wilt een zalig feestje? Wij geven u er een! Dit jaar pakt VRG samen met VTK uit met een ware topper van formaat. Op donderdag 30 oktober toveren wij jullie vertrouwde alma 2 om tot ‘the place to be’! Om de kater van de dag erna wat dragelijker te maken zal de u wel bekende REGI voor ons komen draaien. Waar zijn die handjes en die vampiertandjes? Vier Halloween zoals nooit voorheen, vergeet u avondklok en kom mee feesten.

Skireis

Na de prachtige prestatie vorige week gaat VTK op sportvlak nog eens vooruit. Tijdens de lesvrije week reist VTK naar het skigebied in La Foux D’allos voor een week vol ontspanning en plezier.
De inschrijvingen starten donderdagavond 30 oktober om 20:00 in het theokot. Wees zeker op tijd want de plaatsen zijn beperkt! Vergeet niet om de waarborg van € 75 euro mee te nemen. Dit moet contant betaald worden bij de inschrijving.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2014-2015 Vlaamse Technische Kring VZW