Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be.

HTML-Bakske - 8 oktober 2012
Download het Bakske in PDF hier


Het aantal lessen begint stilaan te vermeerderen, maar VTK blijft 100% gaan. Woensdagavond staat fakbar klaar met een fantastische Mexican Night. En ook de schachtenverkoop is natuurlijk een hoogtepunt voor zowel de schachtjes als iedereen die ooit gedoopt is! Zit je in je laatste jaar? Kijk dan ook zeker verder naar wat Bedrijvenrelaties voor jullie in petto heeft!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Careerevening

Beste laatstejaar, momenteel geniet je nog van de eerste weken van het academiejaar. Binnenkort komt daar echter verandering in. Hierbij doelen we niet op jouw thesis, examens of andere academische activiteiten. We gaan ervan uit dat je na 5 jaar studeren aan deze universiteit wel ingenieur genoeg bent geworden om deze deadlines nog tot een goed einde te brengen. Volgend jaar zet je echter de eerste stappen op de arbeidsmarkt en daarbij volstaan helaas niet enkel academische talenten. Om deze academische talenten aan te vullen met de nodige softskills omtrent solliciteren en het schrijven van een CV, organiseert VTK bedrijvenrelaties in samenwerking met LBK en KVIV de eerste careerevening op dinsdag 16 oktober 2012. In auditorium Jean Monnet word je verwelkomd om 19u15 om presentaties bij te wonen met handige tips and tricks om jouw sollicitatie tot een goed einde te brengen. Omdat het allemaal nog een beetje studentikoos mag blijven, worden de presentaties gevolgd door een gratis receptie. Inschrijven kan op http://on.vtk.be/careerevening tot maandag 15 oktober om 12u00. Hopelijk tot binnenkort!

BR Launch

Ben je laatstejaarsstudent aan onze faculteit? Heb je zin om je potentiële werkgevers te ontmoeten in een informele sfeer en tegelijk ook mee te doen aan een professionele cocktailworkshop? Dan kan je je nog steeds inschrijven voor onze BR Launch, die doorgaat op donderdag 11 oktober in het Thermotechnisch instituut. Bekijk nog eens de informatie op onderstaande link en aarzel niet! De deelnemende bedrijven zijn; Bain, Procter and Gamble, Grontmij, Belgacom, National Instruments, Deloitte, AB InBev en ExxonMobil.

Schachtenverkoop

Woensdag (10 oktober) vindt de jaarlijkse schachtenverkoop plaats. Voor eerstejaars de kans om zich te bewijzen wat ze waard zijn en voor gedoopten de ideale kans om zich weer schachten aan te schaffen. Schachten worden om 18u45 verwacht aan de looppiste voor hun 24-urenlooptest waarna de schachtenverkoop zelf begint om 20u00 in de waaiberg. Schachten die zich willen laten dopen moeten deelnemen aan de schachtenverkoop en zijn verplicht in het bezit te zijn van een doopboekje, dat iedere middag in het Theokot te verkijgen zal zijn t.e.m. woensdag.

Mexican Night

Na een iets wat rustigere maar gezellige week vliegen we er weer helemaal in. Zoals altijd is het zoals elke zondag opnieuw HappyHour met 2 pintjes aan €1! Vanaf deze week hebben we Deugniet van 't vat aan €1,90. Daarbij komt dan ook nog eens dat het dinsdag avond Mexican Night is! Tequila aan €1, Desperados en Corona Extra aan €1,50. Zeker de moeite waard om met je pas gekochte schachten een avondje te komen feesten.Volgende week beginnen we ook terug met FakIr. Kom elke dag je CTS Scotch drinken en win een uniek Fakbar 't ElixIr gadget. Tot in de fak!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst.

© 2012-2013 Vlaamse Technische Kring VZW