Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 13 oktober 2014
Download het Bakske in PDF hier


Ook deze week zorgt vtk voor tal van activiteiten! Test je pokerskills op de eerste Pokerchamp, loop je longen uit je lijf op de looptrainingen of zing ze eruit op de dubbelcantus met Farmaceutica!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Inschrijven gitaarlessen

Er altijd al van gedroomd gitaar te leren spelen of reeds al een zekere virtuositeit bereikt? Voor elk niveau organiseert VTK naar goede traditie gitaarlessen, gegeven door de Griekse virtuoos Chatz Kostas.
De inschrijvingen en groepenverdeling gebeuren op woensdag 15 oktober om 19u in het Maria Teresia College, lokaal 00.5

24 urenloop: 21-22 oktober

Nog maar een dikke week aftellen en dan wordt het startschot gegeven van een prachtig sportevenement: 24 uren lang alles geven. En we komen uiteraard niet onvoorbereid aan de start, integendeel zelfs! Met al 2 weken looptrainingen achter de rug en nog een weekje te gaan, gaan we er helemaal klaar voor zijn! We hebbben een hele hoop snelle schachten en een supersnel speedy team (van nu reeds 40 man) dat tijdens het opwarmingrondje langs de ring al meermaals geflitst is.
Wil je nog mee deel uitmaken van het speedy team, kom dan deze week zeker naar een van de trainingen. Elke avond om 20:00 uur aan de atletiekpiste voor gebouw De Nayer.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2014-2015 Vlaamse Technische Kring VZW