Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 18 mei 2014
Download het Bakske in PDF hier


Het is zover... De laatste week van het jaar is aangebroken. Voor we allemaal onze boeken induiken, willen we jullie graag bedanken voor het fantastische jaar! Deze week is er geen papieren Bakske, dus de link naar de pdf zal je niets nuttigs opleveren.

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Bedankingswoordje van Acti

Vorige week hadden een laatste knaller van jewelste met Yves Segers, sangria en Brugse Zot. Jammer genoeg zitten nu alle activiteiten voor dit academiejaar er op. We hopen dat jullie er van genoten hebben, dat hebben we zelf alleszinds ook gedaan. Het activiteitenteam zou daarom alle nachtbrakers, zuipschuiten, shifters en praesidiumleden willen bedanken voor hun inzet, gemiste lessen, slapeloze nachten en het brengen van sfeer op toch wel enkele zeer memorabele feestjes en cantussen. Voor de niet-afstuderenden staat er volgend jaar een nieuw team klaar met een nieuwe portie activiteiten. En als jullie allemaal flink studeren doen we misschien nog een cantusje na de examens, om het af te leren.

De laatste week

Aangezien ook de praesidiumleden en medewerkers achter hun bureau kruipen, zullen zowel het Theokot als Cursusdienst een hele week GESLOTEN zijn! Voor het laatste feestje van het jaar, kunnen jullie woensdag allemaal afzakken naar onze geliefde fakbar voor de afzuip. Voor moest het concept je onbekend zijn, dat betekent dat elk ingredient maar een halve euro kost!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2013-2014 Vlaamse Technische Kring VZW