Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 22 april 2014
Download het Bakske in PDF hier


Nu de Paasvakantie voorbij is komt het einde echt al wel dichtbij. Maar gelukkig zitten wij ook niet stil, met de kiesweek die nog veel dichter is nu!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Basement Beats

Nog een zot laatste feestje voor we scepter doorgeven aan de opkomende ploeg. Samen met Apolloon toveren we de Waaiberg, 't ElixIr en de Sportzak om tot een feestkelder van jewelste. 3 zalen, 1 feestje!
Inkom: €2/3 (l/nl)

VTK Bureau 9

Deze woensdag spreken we weer af om 12u45 in BOKU 4.20 Vergeet je niet te registreren op on.vtk.be/bureau. De gedetailleerde agenda zal vooraf op de VTK-site verschijnen en items bevatten van de Facultaire POC van de dag ervoor, plus o.a. discussie over de stemprocedure voor rectorsverkiezingen en voorstelling van de resultaten van de B1 enquête. Die haalde de hoogste responsgraad in de B-groep, zij hebben daarom een drankje en een koek van ons gekregen tijdens thermodynamica, proficiat!

Tesla Motors

Tesla Motors komt naar Leuven! Om 17u starten we met een lezing over het succesvolle businessmodel van Tesla, hun prospecties op de Belgische EV markt én natuurlijk een pak technische specs. Nadien kan je tijdens de showing de Model S vanbinnen en vanbuiten bekijken. Twee duo's mogen ook een toertje maken rond de campus met deze fantastische wagen! Wil jij een rit met een Tesla winnen? Stuur dan een foto van jezelf over 'duurzaam transport' naar tesla@yera.be. De 2 winnaars zijn de foto met de meeste likes op Facebook en de meest originele foto. Neem een kijkje op onze Facebookpagina voor inspiratie! We maken de winnaars bekend op het event zelf.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2013-2014 Vlaamse Technische Kring VZW