Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 17 maart 2014
Download het Bakske in PDF hier


Het is deze week Halftime week! Je vindt al hun activiteiten in het gedrukte Bakske.
Vergeet ook zeker niet de Pikante Paasenquête in te vullen!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Pikante Paasenquête

Benieuwd hoe vaak Burgies nu echt onder de lakens duiken?
Al eens een one-night stand gehad?

Help ons voor de volgende Ir.Reëel, en vul snel onze Pikante Paasenqête in op on.vtk.be/paasenquete
!

KUL @ UCL

Woensdag (19/03) verbroederen we met onze collega-studenten van de UCL (Louvain-la-Neuve)! We vertrekken per bus in Leuven om 14u en zijn terug rond 21u. Op het programma staan een rondleiding door de faculteit en de stad, afsluiten doen we met een avondmaal en een gratis vat in de fakbar van de Cercle Industriel (de Waalse tegenhanger van VTK). De hele dag is gratis, inschrijven kan via on.vtk.be/UCL. Let op, het aantal plaatsen is beperkt! P.S.: Kennis van het Frans is niet vereist, de dag zal doorgaan in het Engels/Nederlands.

Careerevening

Op woensdag 26 maart 2014 vindt de 2e careerevening plaats vanaf 19:45 uur in auditorium Jean Monnet. Jean-Luc Doumont, een internationaal gerenommeerde spreker doet uit de doeken hoe je een geslaagde presentatie geeft. Ideaal als je in de voorbereiding zit van jouw finale thesispresentatie of gewoon jouw soft skills wil bijschaven. Achteraf zal er uiteraard opnieuw een gratis receptie worden aangeboden door VTK, LBK en KVIV. Inschrijven verplicht op:
vtk.be/nl/form/view/3127/
Meer informatie op:
on.vtk.be/careerevening
Tot dan!

Bedrijvenrelaties LBK en VTK.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2013-2014 Vlaamse Technische Kring VZW