Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 10 maart 2014
Download het Bakske in PDF hier


Deze week maken we tijd voor serieuze zaken. Woensdag vindt de VTK jobfair plaats in de Brabanthallen. Niet te missen voor al wie op zoek is naar een job of een stage. Donderdag kan je je kennis testen in de dubbelquiz met Farma.

Het Bakske (bakske@vtk.be)

VTK Jobfair

De VTK jobfair is de grootste jobbeurs voor ingenieurs in Belgiƫ. De beurs vindt plaats op 12 maart 2014 in de Brabanthal te Leuven van 10u00 - 17u00. Het evenement vormt de ideale gelegenheid om verschillende bedrijven te leren kennen. We voorzien voor elke afstudeerrichting een variƫteit aan bedrijven zodat je kennis kan maken met de grootste spelers uit de industrie die jou aanspreekt. 90 bedrijven zullen klaar staan om met jou te praten over hun job- of stageopportuniteiten. Neem zeker je CV afgeprint mee naar deze beurs, wie weet vind je hier wel je toekomstige job. Meer informatie vind je op http://on.vtk.be/jobfair. Schrijf je in om kans te maken op een tablet of mooie andere prijzen via http://on.vtk.be/subscribe. Inschrijven is verplicht en kan tot maandag 10 maart 2014 voor 12u00.

BEST Summer Course

Overtuigd van op Summer Course te gaan, na de lesbezoeken van BEST? Heb je je nog niet ingeschreven voor de Summer Courses? Schrijf dan nog deze week jouw motivatiebrief en wie weet spendeer jij twee weken van de zomer, vol cultuur, fun en educatief verantwoord, ergens in Europa! Je mag ook altijd je motivatiebrief insturen voor feedback van ons. Summer Courses? BEST? Zegt dit je allemaal niets, ga dan kijken op http://www.bestleuven.eu, en get informed! Vergeet natuurlijk niet op tijd je applicatie in te dienen, deadline is zondag 16 maart, 23u00.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2013-2014 Vlaamse Technische Kring VZW