Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 3 maart 2014
Download het Bakske in PDF hier


Na het 150 jaar ingenieurswetenschappen gevierd te hebben gaan we deze week cantussen met onze vrienden van Apolloon!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

VTK Jobfair

De VTK jobfair is de grootste jobbeurs voor ingenieurs in België. De beurs vindt plaats op 12 maart 2014 in de Brabanthal te Leuven van 10:00 - 17:00. Het evenement vormt de ideale gelegenheid om verschillende bedrijven te leren kennen. We voorzien voor elke afstudeerrichting een variëteit aan bedrijven zodat je kennis kan maken met de grootste spelers uit de industrie die jou aanspreekt. 90 bedrijven zullen klaar staan om met jou te praten over hun job- of stageopportuniteiten. Neem zeker je CV afgeprint mee naar deze beurs, wie weet vind je hier wel je toekomstige job. Meer informatie vind je op http://on.vtk.be/jobfair. Schrijf je in om kans te maken op een tablet of mooie andere prijzen via http://on.vtk.be/subscribe . Inschrijven is verplicht en kan tot maandag 10 maart 2014 voor 12:00 uur.

Danslessen Salsa

In het tweede semester geven we jullie de kans om de zwoele dansmoves van salsa onder de knie te krijgen. Om jullie helemaal onder te dompelen in de wereld van salsa, zal een echte Cubaanse dansleraar de lessen komen geven. De reeks bestaat uit 6 danslessen van telkens 1,5 uur. De lessen zullen telkens doorgaan op dinsdag om 20u00-21u30 in Redingenhof zaaltjes, unit 2. We starten op dinsdag 11 maart. Leden betalen €25, niet-leden €30. Inschrijven kan via vtk.be.

VTK Bureau 7

Na twee weken zonder bureau is het tijd om nog eens samen te komen. Discussiepunten die we dit keer in de aanbieding hebben zijn omrekentabellen voor resultaten van een uitwisseling, een gedragscode voor studenten, het onderwijsbeleid van de KUL en Toledo-rechten voor POC'ers. Afspraak woensdag 5/3 om 12u45 in BOKU 3.22, dus schrijf je maar al in op http://on.vtk.be/bureau. Iedereen is welkom, see you there!

Bickyverkoop

Kom maandag naar het Theokot om een lekkere Bicky te eten, hmmm smullen!! YERA gebruikt de opbrengst om werkingskosten te dekken, en je krijgt een lekkere hamburger in de plaats: WIN-WIN! YERA is een denktank die focust op energie. Ons doel is om energie op een verantwoorde manier onder de aandacht te brengen. We publiceren artikels en organiseren evenementen rond het energiethema. Interesse? Neem eens een kijkje op www.yera.be

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2013-2014 Vlaamse Technische Kring VZW