Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 24 februari 2014
Download het Bakske in PDF hier


De AfrekeningsTD was geweldig, u was geweldig, iedereen die heeft meegewerkt was geweldig. En om te vieren dat we allemaal geweldig zijn viert VTK deze hele week het 150-jarig bestaan van onze opleiding!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Gouden Krijtjes

Vanaf deze week kunnen jullie weer stemmen op de gouden krijtjes om jullie proffen eens in de bloemetjes te zetten. Ga naar on.vtk.be/goudenkrijtjes en bepaal wie de prijs voor beste prof, grappigste prof, beste cursus en beste assistent verdient. De uitreiking zal plaatsvinden op revue en tijdens de proffentap op 24 maart.

BEST Leuven

Waar wil jij naartoe deze zomer? Madrid, Istanbul, Las Palmas, of toch liever Stockholm, Tampere of Praag? Wel, BEST kan je daarbij helpen! Ga eens kijken op www.best.eu.org/courses. Hier vind je een overzicht van de verschillende awesome zomercursussen, verspreid over heel Europa. Stel je kandidaat voor één van de vele zomercursussen, en wie weet mag jij naar jouw droombestemming voor belachelijk weinig geld! Meer weten? Soon, in an aula near you... Stay tuned!

Samba de Janeiro

Deze zomer trekken onze Rode Duivels naar Brazilië. Hoog tijd dus dat wij als supporters op verkenning gaan naar dit onbekende land! Daarom vormt Lerkeveld op 3 maart uw fakbar om tot een heus Braziliaans carnaval! Zwoele temperaturen, zomerse beats, heerlijke cocktails (3 cocktails voor de belachelijk lage prijs van 5€) en de schaarsgekleede boys and girls zullen van dit knotsgekke carnaval een feest maken zoals u nog nooit eerder meemaakte! Loop dus als het weerlicht naar de boer, pluim één van zijn kippen en steek de veren in uw achterwerk, zodat u zeker niet uit de toon valt op het feestje van het jaar! Want voor dit feestje kan alleen maar gelden: "Beter slecht gaan dan niet gaan!"

Startup Weekend Leuven

Startup Weekend komt naar Leuven van 4 & 6 april 2014. Dit 54 uren durende event brengt developers, designers en entrepreneurs samenom ideeën te pitchen, nieuwe teams te vormen en een bedrijf op te richten, en dat allemaal in één weekend. Het is een ideale kans om startup ideeën uit te proberen, potentiële co-founders te ontmoeten en de startup scene van Leuven te ontdekken. Startup Weekend Leuven brengt studenten en gevestigde waarden in de startup scene samen (maximaal 50 studenten kunnen deelnemen). Om die reden is ook de kostprijs bewust laag gehouden. Nog tot 28 februari kosten tickets € 45. Voor dit bedrag krijg je een overdaad aan voedsel gedurende het volledige weekend, professionele coaching en toegang tot heel wat it-resources die anders betalend zouden zijn. Meer info over het programma, de coaching en de prijzen kan je terugvinden op http://leuven.startupweekend.org . Beslis snel, want de plaatsen zijn beperkt! Thijs (leuven@startupweekend.org)

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2013-2014 Vlaamse Technische Kring VZW