Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 17 februari 2014
Download het Bakske in PDF hier


Wat een openingsweek! Deze week staan er o.a. een workshop van Altran en een stevige Duvelnight op het programma. Donderdag is de fak gesloten, want dan trekken we massal naar het feestje van het jaar: de AfrekeningsTD in Alma 2!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

De Afrekening

Deze donderdag is het tijd voor onze eerste TD van het semester! De Afrekening, het gekende partyconcept van Studio Brussel, houdt halt in Leuven. Mis dit niet en laat je gaan op de beste muziek uit De Afrekening op donderdag 20/02 in Alma 2 ! Kaarten zijn te verkrijgen in Alma 2, Alma 3 en Theokot. VVK 3/5 euro, ADD 5/7 euro. Meer info vind je op onze site.

KU Leuven ingenieurt 150 jaar

Volgende week is het eindelijk zover en vieren we de 150ste verjaardag van onze faculteit. Inzetten doen we de week op zondag met een fakfeestje met 2 cavacocktails aan 150 cent (of eentje voor 75 cent). We voorzien jullie van massa's feestmuziek, maar ook ballonnen en slingers zullen zeker niet ontbreken. Maandag gaan we gezellig winterbarbeque├źn en jeneverhonkballen aan alma 3,voor de BBQ kan je vanaf maandagmiddag inschrijven in het Theokot. De jeneverhonkbal zal gratis zijn. Dinsdag is er een quiz onder leiding van onze decaan Michiel Steyaert, waarin je je kan bewijzen tegenover enkele proffen, assistenten en personeel van de faculteit. Inschrijven is gratis en kan via de VTK-site in groepjes van 4-6 personen. Woensdag eindigen we onze feestweek met een cavacantus waar ook enkele vrienden van zusteruniversiteit UCL aanwezig zullen zijn. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandagmiddag in het Theokot.

BEST

Wij hebben jullie vorige week allemaal een bezoekje gebracht tijdens de les om uit te leggen hoe jullie kunnen strijden voor de titel van beste ingenieursstudenten van Europa! Heb je ons net gemist in de les? Ga dan snel nog een kijkje nemen op bestleuven.eu/ebec2014, daar vind je alle info, alsook hoe jij je moet inschrijven met 3 vrienden of vriendinnen. Oh, en voor diegenen die nu al niet genoeg kunnen rijgen van BEST; geen paniek, we komen volgende week nog eens jullie proffen aan de kant schuiven om een woordje uitleg te geven over hoe jij alles kan combineren wat jij van een reis verwacht; Fun, leerrijk, goedkoop, vrienden, cultuur en zowat alles waar je goede herinneringen aan over houdt. Jep, de Summer Courses are back, better than ever.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2013-2014 Vlaamse Technische Kring VZW