Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 9 februari 2014
Download het Bakske in PDF hier


Nu de examens gedaan zijn, kunnen we er weer voor een semester tegen aan. Deze week is er de tweede openingscantus en de week erachter gaan we naar Alma II voor De Afrekening!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

VTK Bureau 6

We maken van de eerste woensdag van het semester meteen gebruik om er terug in te vliegen. De belangrijkste agendapunten voor het bureau zijn vragen rond plagiaat en rond wat studenten van kwalitatieve lessen en oefenzittingen verwachten. Andere sleutelwoorden zijn inzagerecht, docentenevaluatie, weblectures en nultolerantie. In de loop van deze week zal er ook een enquĂȘte worden gehouden bij de eerste bachelor, de vragen hiervan zullen op het bureau kort overlopen worden. Iedereen is welkom om 12u45 in BOKU 4.20! Inschrijven op on.vtk.be/bureau, as usual, ook de agenda en vorige verslagen zijn op de VTK-site terug te vinden.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2013-2014 Vlaamse Technische Kring VZW