Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 16 december 2013
Download het Bakske in PDF hier


Daar is ie dan: de laatste week van het semester! We bereiden ons alvast voor op de skivakantie en trekken woensdag naar Landgraaf! Daarna laten we ons nog een laatste keer gaan tijdens de afzuip in onze fak. En dan is het tijd om aan de blok te beginnen... VTK wenst je alvast heel veel succes!!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Woordje van de praeses

Aaaah, de blok, eindelijk is hij daar weer! Nee, nee, jullie praeses is (nog) niet zot geworden, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik hier de laatste weken stilletjes aan naar uitkeek. Na al die vergaderingen, activiteiten, cantussen voorzitten, thesissen... heb ik wel nood aan wat rust. En hoewel blokken nu niet bepaald de leukste bezigheid ooit is, het zorgt wel voor een vast levensritme. Daarbij, de blok is zo erg nog niet: lekker warm binnen zitten, verwend worden door de mama, nooit verveling en uiteraard: series! Ik wens jullie in elk geval ongelooflijk veel succes komende weken, zodat we er komend semester weer een ongelooflijke lap op kunnen geven!

Activiteiten

Het is weer zo ver. We keren allemaal naar onze boekjes en er komt een tijd aan waarin wij geen leuke activiteitjes meer mogen organiseren en jullie niet meer naar onze leuke activiteitjes kunnen komen. :-( Maar aan alle niet leuke verhaaltjes is ook een leuk kantje... dus geen getreur! Volgend semester zijn we weer helemaal terug met nog leukere, nog grootsere en nog uniekere activiteiten. De hoogtepunten van het semester worden de legendariche AfrekeningsTD in Alma 2, ons decadente en altijd gezellige Galabal en natuurlijk het feestje dat we gaan bouwen ter ere van het feit dat de KUL '150 jaar ingenieurt'. En jawel, we zouden jullie activiteitenteam niet zijn, als we jullie ook niet verwennen met de nodige cantussen, kleine feestjes en verrasingsoptredens van ons team (volgens mij steekt er nog ergens wat budget in de kast onder de naam 'Algemeen Entertainment'). Bij deze wensen wij julle allemaal zeer veel studeerplezier en sturen wij naar de kerstman de vraag of die jullie bij voorbaat al goede punten kan leveren voor kerstmis! Wij gaan alvast niet stilzitten tijdens deze net iets somberdere activiteitloze periode. Gegroet, het VTKactiviteitenteam

Studeren in de arenbergbibliotheek

Tijdens de blok- en examenperiode van 2 januari tot 31 januari 2014 is de Campusbibliotheek Arenberg van maandag tot vrijdag open van 8u30-22u, en zaterdag en zondag van 10u-19u. Tijdens deze periode is de gehele bibliotheek stille studieruimte. De bezetting van alle KU Leuven bibliotheken en de concrete openingsuren, kan je voor die periode raadplegen via www.blokkeninleuven.be http://www.blokkeninleuven.be .

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2013-2014 Vlaamse Technische Kring VZW