Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 9 december 2013
Download het Bakske in PDF hier


We komen bijna aan het einde van het semester! We gaan nog een laatste keer cantussen in Ons Huis voor we aan de examens kunnen beginnen.

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Sport van de maand: Landgraaf

Binnen 8 weken kunnen we nog eens gaan genieten van de sneeuw in de Franse Alpen. Maar voor degene die niet meer zo lang kunnen wachten, gaan we woensdag 18 december naar SnowWorld Landgraaf. Bovendien gaan we niet alleen, we nemen ook onze vriendjes van Apolloon mee. De bus vertrekt om 18u00 op parking Bodart zodat we 4u kunnen skiën/snowboarden en tegen 02u00 weer terug in Leuven zijn. Leden betalen €19, niet-leden €24. Materiaal is nog apart te huren, €4,5 voor botten en €8 voor ski's/snowboard. Inschrijven kan je zoals gewoonlijk elke middag in het Theokot.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2013-2014 Vlaamse Technische Kring VZW